HR-Boostin tarina

HR-Boosti Oy on aloittanut toimintansa keväällä 2020

HR-Boostin nimi viittaa rohkaisemiseen, edistämiseen ja tukemiseen. Henkilöstöosaajana autan yritystäsi toimimaan tehokkaammin ja sujuvammin.

Oma taustani

Pohjoispohjanmaalainen tyttö ponkaisi aikanaan maailmalle mielessään kunnianhimoiset, koko yhteiskunnan kattavat kehitystavoitteet. Realismi iski ensimmäisen yliopisto-opintovuoden aikana: yksi ihminen voi tehdä paljonkin, mutta mittakaavana on parempi olla koko maailman sijasta yksi yritys. Niinpä yhteiskuntapolitiikan opiskelijasta tulikin henkilöstöjohtamisen opiskelija.

Valmistumiseni (KTM) jälkeen olen auttanut yrityksiä järjestämään arjen henkilöstöasioita tehokkaalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Olen löytänyt intohimoni! Olen työskennellyt HR-generalistina 15 hengen start-up-taustaisessa yrityksessä, isoon globaaliin konserniin kuuluvassa 40 työntekijän yrityksessä ja 350 hengen yritysryhmässä.

Toimialoina ovat olleet IT, markkinointi ja tekninen palvelu. Vaikka toimialat ja yritysten koot ovat vaihdelleet, monet asiat ihmisissä ja henkilöstötoiminnoissa ovat olleet samankaltaisia. Ihmiset ovat kerrassaan loputtoman mielenkiintoisia!

Myös vapaa-ajallani tutkiskelen ihmisyyttä, sillä sovittelen rikos- ja riita-asioita vapaaehtoistyönä. Sovittelijaosaamisesta on ollut hyötyä myös erilaisissa työyhteisön ristiriitatilanteissa ja näiden sovittelussa.

Ajatus oman yrityksen perustamisesta heräsi vuonna 2017, kun halusin ottaa uralla seuraavan askeleen. Huomasin, että erityisesti alle 50 hengen yritykset hyötyisivät projektityyppisestä, talon ulkopuolelta tulevasta henkilöstöosaajasta. Vaikka tarvetta kokoaikaiselle sisäiselle HR-osaajalle ei vielä olisi syntynyt, pienikin yritys tarvitsee asiantuntemusta henkilöstöasioiden järjestämisessä tarkoituksenmukaisella ja lisäarvoa tuottavalla tavalla.